Skip to main content

Memorial


Na vijf jaar telkens mooie dag rondritten voorbehouden voor Look-a-like rallywagens en mooie sportieve old- en Youngtimers hebben wij het menu van de memorial een beetje veranderd. Corona heeft ervoor gezorgd dat de editie van 2020 helaas niet kon doorgaan maar in 2021 gingen we “back to the roots” en organiseerden we een memorial met als thema “Nacht van Looi”, een rondrit waarvan het tweede gedeelte pas in de late vooravond vertrok.

Na een geslaagde nachteditie in 2021 gingen we in 2022 terug voor een mooie dag rondrit, terug opgedeeld in 2 delen (met een totaal van 180 km) met dit jaar een ruimere pauze tussen de 2 delen zodat de deelnemers meer tijd hadden om een hapje en een natje te nuttigen en de toeschouwers alle deelnemende wagens uitgebreid konden bewonderen.
Start/podium van de 1é deelnemer was voorzien om 11u01 en de toeschouwers konden nu ook weer binnen in het CC de drift demo bewonderen, plaatsnemen in de race simulator of een koopje doen bij één van de verkoopstanden.

Luisterend naar onze deelnemers presenteren we in 2023 weer een “dag” rondrit opnieuw in twee delen met ditmaal een max. van 140-150km en een tussenpauze die korter zal zijn dan vorig jaar. Start eerste deelnemer is voorzien om 11u01 en aankomst laatste deelnemer voorzien wij rond 19u.

GET IN TOUCH

Geef uw naam in
Onjuist e-mailadres
Kies een onderwerp
Onjuiste invoer